Indret dit bryggers

bbaa11

Et bryggers har mange navne, men de fleste danskere vil forstå lige præcis, hvilket rum man taler om, når man taler om et bryggers, for stort set alle hjem i Danmark har dette rum et eller andet sted i huset.
Det er nemlig her man opbevarer alle vinterskoene og –frakkerne, hvor tørretumbleren og vaskemaskinen står, og hvor der generelt er sparet på alt anden form for indretning. Dette rum er et rum med funktion – Men derfor må det gerne stadig være dejligt at være derinde ikke? I denne artikel går vi igennem nogle ting, du kan gøre for at få et lækkert bryggers, der ikke kun har en funktion, men også ser flot ud.

Invester i en ny vaskemaskine og tørretumbler

Det første du kan gøre er at tage et kritisk blik på din nuværende vaske- og tørreløsninger. Lever de op til dine krav om bæredygtighed og tørre- og vasketid? Eller har de stået der fra en gammel ejers tid? Så er det måske på tide, at de bliver skiftet ud med nogle flotte nye, mere energivenlige varianter. Du kan læse mere om tørretumblere på tørretumbler.dk.
Når du alligevel skal have både vaskemaskine og tørretumbler ud, så er det en god idé her at komme ind i alle krogene med en klud og en skuresvamp. Her tænker vi især på gulvet, der garanteret trænger til en kærlig hånd, hvis vaskemaskinen og tørretumbleren har stået der længe. Generelt er det en god idé at starte med en rengøring af hele rummet, før du begynder på indretningen.

Få nogle planter ind i rummet

Der er ikke nogen dekoration, der kan få et rum til at live op, som planter kan. De bringer simpelthen så meget liv og farve ind i et rum. Så har man et rum, man synes er lidt kedeligt, så som et bryggers, så kan man lynhurtig få noget liv ind i rummet ved at have et par potteplanter stående. Det kræver selvfølgelig, at der kommer naturligt lys ind i rummet, ellers må man nøjes med de falske af slagsen.
Desuden er planterne med til at skabe en bedre og renere luft i bryggerset, hvilket mange bryggers godt kan have brug for.

Få de små ting ind i rummet

Et enkelt tæppe på gulvet, en lille vase på bordet og måske et par bøger om have og hus. Alle disse små og for nogle ubetydelige ting kan i den grad være med til at gøre et rum hyggeligt. Med det ikke sagt, at rummet skal fyldes op med små nipsting. I stedet skal der blot nogle få ting ind i rummet, som kan skabe glæde derinde.
Hvis man allerede synes, at man har for mange ting i rummet, der står der til opbevaring, så er det vidst på tide, at man køber sig nogle opbevaringsskabe. Her kan man nemlig gemme alle de knap så fine ting væk, så man kun har de flotte små detaljer stående fremme i rummet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *