Lider du af oppustet mave, smerter og kvalme, så se her

bbaa11

Lider du af irritable tyktarm, og har du fået at vide at det er bare noget du må leve med? Det er jo ikke det man gerne vil høre når man går til læge med et regulært problem. Godt nok er irritable tyktarm ikke en decideret sygdom, og du kan derfor heller ikke få piller imod det, men det er ubehageligt, og det går da også til dels ud over ens livskvalitet når man altid har det halvdårligt efter man har spist.

Men der heldigvis hjælp at hente. Den kan du finde på dengodekur.dk. Den gode kur hjælper dig med at ændre din kost og din livsstil på sådan en måde, at du indenfor 4-8 uger vil føle dig som et helt nyt menneske.

Der jo næsten ikke nogen bedre følelse end når din mave endelige slapper af efter et måltid. Men det behøver ikke være sådan. Du behøver ikke frygte dit næste måltid. I stedet kan du vælge at følge dengodekur’s low FODMAP diæt, der viser dig nøjagtigt hvad du skal undlade fra din kost for at undgå FODMAP.

Men hvad er FODMAP?

FODMAP er en speciel type kulhydrater, der kan være svære at nedbryde når du spiser dem. De findes bl.a. i vandmeloner, hvedemel og forårsløg for at nævne nogle få eksempler.

Det lyder måske besværligt at skulle undgå en masse fødevarer, som du måske anser for uundværlige, men overveje konsekvensen af at blive ved med at spise ting, der får dig til at føle dig skidt tilpas. Det er ikke en behagelig tanke, vel?

Derfor bør du gøre noget godt for dig selv og klikke ind på http://dengodekur.dk/low-fodmap-diet for at få den hjælp du ikke kan få andre steder.

Lyder det besværligt?

Det er det ikke. Det er, ligesom så meget andet, en vanesag, og når du først har oplevet hvor godt du får det af at undgå visse fødevarer, så vil du slet ikke anse det som afsavn, men nærmere som en ny måde at leve på, hvor du har det godt hver dag, er sprængfyldt af energi, og sover som en baby om natten.

Irritable tyktarm kan om noget forstyrre din nattesøvn hvis du spiser sent. Så ligger du og vender og drejer dig, fordi din mave brænder og du har lettere kvalme, og det hele synes bare at være imod dig. Det er en meget ubehagelig og opslidende måde at leve på.

Ved at følge dengodekur.dk’s Low FODMAP diet kan du forbedre din livskvalitet betydeligt og det indenfor en til to måneder. Du vil garanteret ikke overveje bare et minut at vende tilbage til dine gamle vaner, når du først har vænnet dig til din nye, sundere kost.

Samtidig kan du, ved at følge kuren, også opleve at du taber dig om livet, fordi din tarm ikke længere er oppustet og ubehagelig. Du kan, med andre ord, få et lettere og mere behageligt liv, hvor du føler dig sund og glad hver dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *