4 gode råd til slankekuren

bbaa11

De fleste har prøvet at være på en slankekur, og mange har også været på rigtig mange. Der er altid nogle klassiske fejl som sker i forbindelse med en slankekur, og som ofte er skyld i at folk ”falder i” eller mister motivationen. I denne artikel kommer vi med 4 gode råd til slankekuren. Skriv det ned og hæng det op på køleskabet, og husk det til den næste slankekur.

Dyrk motion mindst 3 gange om ugen

Der er mange som tror at de kan tabe sig udelukkende på kosten. Dette er også muligt, men det er hårdt og usundt for kroppen. De bedste resultater opstår hvis man sørger for at dyrke en hel masse motion. Tænk på at slankekuren er en motionskur, og ikke en kost kur. Jo mere du træner, jo mere taber du dig, og jo mere kan du også tillade dig at synde (bare en lille smule) Ikke nok med at motionen er den alt overskyggende faktor i forhold til vægttab, så giver motion også en meget større livsglæde generelt.

Vær stærk, især de første 14 dage

Det er de første to uger der er de hårdeste, og det er meget vigtigt at huske på. Der er ikke noget der motiverer så godt som resultater, og de første 14 dage er det oftest svært at se resultaterne fordi kroppen stadig er i gang med sin omvæltning. Efter ca. 14 dage vil resultaterne begynde at tage fart, og motivationen for at blive ved stiger i samme fart. Så husk at være stærk, og lov dig selv at fortsætte i hvert fald i 14 dage.

Spis den rigtige kost, og ikke bare lidt

Der er mange der tror at de kan tabe sig ved at skære ned på mængden de spiser. Hvis man generelt spiser meget store mængder, så er det selvfølgelig også et oplagt sted at starte. Men mange ved også, at der ikke er noget der kan få en til at bukke under som sult, og derfor er sultekuren ofte en dårlig løsning. Lav kostplaner, og sørg for at lave gode portioner med sund kost. Så længe man er mæt så bliver man ikke så nemt fristet. Husk også at spise mange små måltider i løbet af en dag, på denne måde kan man forhindre at man spiser meget større portioner end man i virkeligheden har brug for.

Brug slankepiller, de virker.

Man skulle tro at det var løgn, men det er det ikke. Flere studier har vist at slankepiller har god effekt i forbindelse med vægttab. Der er flere forskellige typer af piller, og det er vigtigt at finde lige netop de piller som passer bedst til dig og din kur. På http://www.slankepiller.dk kan man tage en test, som viser en hvilke piller der passer bedst til ens personlige behov og forventninger. På denne hjemmeside kan man også se hvor man kan købe de forskellige piller, og man kan læse om alt fra bivirkninger til de aktive stoffer osv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *