3 vigtige stykker udstyr til ski-entusiasten

bbaa11

Begynder du også at få sved på panden når du kommer i tanke om hvor kort tid der er til jul og du stadig ikke har fundet på noget til manden i dit liv? Det kan være temmelig stressende at juleaften nærmer sig og man stadigvæk mangler at købe julegaven til ham. Her kommer der en hjælp til alle jer der er på bar bund med hensyn til hvad I kan give til jeres kære ski-entusiaster.

Skiundertøj og softshell

Hvis din mand bare er helt pjattet med at stå på ski så er der da ikke en bedre gave end udstyr han kan have med sig på turen. Tit ender gaverne med at blive ting som han alligevel aldrig får brugt. Så hvorfor ikke bruge penge på noget som du ved er en del af hans hobby? Noget helt essentielt at have med sig på skituren er skiundertøj. Det er nærmest umuligt at have for meget af. Man sveder ofte når man spurter ned af de stejle pister og der er derfor ikke noget værre end at man er tvunget til at tage det samme sæt skiundertøj på dagen efter. Derfor er det vigtigt at man har nok sæt med så man undgår dette problem. Samtidig er det vigtigt at undertøjet er behageligt og ikke kradser når man begynder at svede samt at det er i stand til at suge sveden væk fra kroppen så man ikke bliver kold på de høje bakker. Til dette er bomuld helt ideelt. På denne side kan man blandt andet finde masser af lækkert skiundertøj der vil gøre en hver ski-entusiast lykkelig.

En varm trøje ude på løjperne er heller ikke til at tage fejl af. En softshell jakke er ideel til at have uden på skiundertøjet og under skijakken. Den skal kunne holde kropstemperaturen oppe uden på det fugtige skiundertøj. Den kan man sådan set også bruge hvis man er vild med friluftsliv eller bare til almindelig hverdagsbrug derhjemme hvis man ønsker det. Sådanne jakker er for eksempel at finde her.

Skihandsker

En anden idé at give ham kunne være et par lækre skihandsker. De er uundværlige ude på pisterne, da graderne hurtigt kan snige sig under de 0 grader celcius, og det er sådan set lige meget om det er i Sverige, Østrig, Italien eller et helt andet sted man vælger at tage på skiferie. Et par gode skihandsker skal naturligvis kunne holde vand og sne ude, samtidig med at man skal kunne have et godt greb om skistavene. Der er ingen der gider at miste en skistav på vej ned ad pisten, så man må klatre halvvejs op ad bakken igen. Slet ikke hvis der er tale om den røde løjpe. Et par sådanne handsker er at finde her.

Der er altså nok af udstyr man kan forkæle sin mand med til jul og der er ingen tvivl om at man bliver en populær kvinde hvis man forærer noget til sin mand der har med hans store hobby at gøre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *