Hvem er Sulafolk.dk?

Fokus på en sund hverdag

Hos sulafolk.dk skriver vi om sundhed og livsstil. Her kan du finde artikler og blogindlæg om alt, der kan være med til at give dig en sundere hverdag – uanset om det handler om fysisk eller psykisk sundhed. Vi skriver både om det, der åbenlyst kan gøre din hverdag bedre og om det, du måske ikke havde tænkt over. Der er ikke noget, der er for stort eller småt til, at vi kan skrive om det.

Fysisk sundhed

En stor del af at have en sund hverdag handler om den fysiske sundhed. Derfor vil du, hos os, kunne læse forskellige artikler om, hvad der kan forbedre denne. Vi skriver bl.a. tekster om forskellige madretter og madvarer, der kan bidrage til din sundhed. Generelt har køkkenet stor indflydelse på ens hverdag, så hos os kan du også finde tips til at vælge de rigtige ting til dit køkken.

Sund mad er dog ofte ikke nok til, at man er rigtig sund, så hos os kan du også finde tekster om at komme i gang med en sund livsstil og forskellige former for træning.

Psykisk sundhed

Hvis man for alvor skal i gang med en sund hverdag, er det ikke nok kun at fokusere på det fysiske. Man er nødt til også at have det psykiske med. Der er dog ingen grund til bekymring, for det kan du også få hjælp til på sulafolk.dk. Vi guider dig til, hvordan du kan slappe af i hverdagen og få bedre overskud til livet. På denne måde får man nemlig også mere overskud til at være sund på andre områder.

Hos os kan du altså få gode råd til at blive sund i både krop og sjæl. Du kan finde hjælp hos os, uanset hvilket område du gerne vil blive sundere på.

Sundhed kan handle om mange ting

Mange tænker på den fysiske og den psykiske sundhed, når de tænker på sundhed generelt. De fleste har også et ret klart billede af, hvad man overordnet skal gøre for at opretholde en sund hverdag. Dog er det ikke kun sund mad og afslapning, der kan bidrage til en sundere hverdag. Man kan gøre mange andre ting, der også hjælper på sundheden, så det skriver vi selvfølgelig også om hos os.

Sundhed kan f.eks. også handle om at have en sund økonomi eller en sund bolig. Hvis der er uorden i økonomien, kan det føre flere usunde ting med sig. Ligeledes skal man også sørge for at holde sin bolig sund. Dette gælder både i forhold til vedligehold og i forhold til at have en indretning, der ikke skaber alt for meget uro. Hvis man har for meget uro i sin indretning, kan det nemlig bl.a. forstyrre den psykiske sundhed.

Det rette tøj kan også påvirke sundheden. Det skal sidde rigtigt og leve op til forventningerne – ellers kan det påvirke negativt, og det får man ikke en sundere hverdag af.

Hos os skriver vi altså tekster om alt, der kan påvirke din sundhed, så du kan få en sundere hverdag.