SEO og linkbuilding – det er værd at bruge tid/penge på

bbaa11

Søgemaskineoptimering er ikke kun henvendt til online verdenen. God SEO starter som regel med at tage udgangspunkt i købssituationen offline. I dag bliver flere offline salg drevet af online verdenen. Lang de fleste bruger internettet til at finde lokale butikker at købe fysiske genstande i. Hvis din virksomhed endnu ikke er online, så kig inde på http://www.onlinebloggen.dk/seo for at komme i gang. Når du så har læst guiden om SEO, så skal du ikke tro at du har fået alt at vide om SEO. Nej, se også denne kæmpe guide om linkbuilding. Nej, det er nemlig linkbuilding, som kommer til at skaffe smør på brødet i fremtiden. En ting er at være til stede online, men når man ikke bliver set er det for der mangler backlinks. Backlinks er det som fortæller Google at du har kvalitetsindhold på din hjemmeside og derfor ender du med at få en bedre placering end dine konkurrenter på Google.

SEO og linkbuilding er essentielt, hvis du har en hjemmeside

Der er rent faktisk ingen virksomheder, som kan overleve uden en hjemmeside i dag. Det er derfor de fleste virksomheder har en hjemmeside, men det er de færreste, som skænker SEO tanke, fordi de enten er skræmte af udgiften eller ikke kender mulighederne. Din hjemmeside fungerer som den perfekte sælger, fordi den aldrig skal have fri eller lønforhøjelse. Den er åben dag og nat, og den er helt ligeglad.

Der er altid mennesker som søger præcis efter din løsning, og det er derfor du ikke kan være andet bekendt end at give dem mulighed for at finde dig. SEO kan få rigtigt mange mennesker ind over dit virtuelle dørtrin. Hvis man samtidig har gjort sit analysearbejde ordentligt, så tiltrækker man også kun relevant trafik, hvoraf mange konverterer. SEO kan målrettes meget nøje, sådan du kun tiltrækker netop de kunder, som du har lyst til at få ind på din hjemmeside. Man kan tilpasse nøgleordene på baggrund af, hvor mange der søger efter præcis dette nøgleord. Du kan bagefter finde ud af, hvor konkurrencepræget netop dette nøgleord er. Det er ikke alt sammen intuitivt og åbenlyst, og det er derfor at djævlen gemmer sig i detaljen. Det er derfor det er vigtigt at have en god SEO konsulent med på sidelinjen, som kan hjælpe dig med at effektivisere dit salg. Webside trafik fra en god SEO kampagne konverterer som regel rigtigt godt. Ved at dykke ned i disse søgninger, så giver man besøgende mulighed for at finde netop din side og købe fra netop dig.

For eksempel kan en velplanlagt SEO kampagne for et hotel nå potentielle kunder, som sidder et andet sted i verden og leder efter et hotel. Du kan derefter få dem over på din hjemmeside og give dem mulighed for at booke sig ind hos dig. Det er lige præcis det du ønsker – og det er rent faktisk lige DIG, som kunderne leder efter. På denne måde fungerer din hjemmeside både som en guide og som en salgskanal for kunderne. Du mister ikke nogle kunder i processen, fordi at du med den rette kampagne kun ranker for de ord du vil have.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *