6 tv-serier, vi ikke kan vente at se i 2017

bbaa11

Game of Thrones (7. sæson)

Det er den dyreste tv-serie nogensinde produceret, og på mange måder fuldt ud på same niveau som store spillefilm.

Baseret på George R. R. Martins fantasibøger følger tv-serien syv kongeriger, der hver bestrider hinanden og sig selv i løbet af de kolde og nådesløse vinter. Hvis du endnu ikke er hoppet på denne middelaldervogn, så har du stadig tid, inden den 7. og sidste sæson begynder senere på året.

Sendes på: HBO Nordic og Canal+ Series.
Premiere: Ukendt

Stranger things (2. sæson)

Der var ikke meget omtale af denne 80’er/Spielberg-inspirerede serie forud for dens premiere på Netflix. Men efter kun få dage havde ”word of mouth” spredt sig til store dele af internetmiljøet, hvor alle detaljer efterfølgende blev vendt og drejet. Nu venter alle spændt på, at se hvordan underverdenen, ”the upside-down”, vil hjemsøge vores tre modige drenge.

Se traileren for første sæson her: https://www.youtube.com/watch?v=XWxyRG_tckY

Sendes på: Netflix
Premiere: Ukendt men formentlig inden juli

Curb Your Enthusiasm (6. sæson)

Casper Christensens og Frank Hvams ”Klovn” var på mere end én måde inspireret af Larry Davids ”Curb Your Enthusiasm”. Her har du de samme pinagtige situationer og seriøse drøftelser af ubetydelige hverdagsdetaljer (Larry: ”Ok, så jeg taler i løbet af sex. Hvad så?” Cherryl: ”Ja, men det er ikke dirty talk. Du chit chatter bare.”). Den 9. sæson er den første i mere end 5 år.

Sendes på: HBO Nordic. Tidligere sæsoner har også været sendt på TV2 Zulu.
Premiere: Ukendt men formentlig inden juli

Ballers (3. sæson)

Spencer Strasmore (spillet af Dwayne Johnson) er en tidligere sportsstjerne i amerikansk fodbold. Nu prøver han at gentage sin success, denne gang som økonomichef for yngre fodboldspillere i Miami. Serien har de samme farverige omgivelser og personligheder som “The Entourage” – men fortalt fra en mere strategisk og sportsorienteret vinkel.

Serien passer også godt ind i årets sportssæson. Den 5. febuar har vi nemlig den afsluttende NFL-finale. Ifølge siden, bet365, der tilbyder odds og sportsnyheder, er NE Patriots favoritter. De gives således vinderodds 2.62. DAL Cowboys vurderes at slutte på en andenplads og gives odds 5.50.

Sendes på: HBO Nordic
Premiere: Den 25. september

Sherlock

BBC’s Sherlock er på én gang hjernestimulerende og dybt underholdende. Watsons og Sherlocks vej gennem Londons mørke stræder og mysterier er fyldt med både latter- og frygtfremkaldende historier, karakterer og plotoverraskelser.

Sendes på: BBC One og herhjemme på DR1
Premiere: Startede allerede den 1. januar

Twin Peaks (3. sæson)

Selvom Twin Peaks oprindelig blev sendt fra 1990 til 1992 har selv yngre generationer fundet fascination og underholdning i seriens første to og eneste sæsoner. David Lynch var blandt de første instruktører til at skabe et så grotesk, surrealistisk og overtrosbaseret univers, som det vi stiftede bekendtskab med i den lille amerikanske by.

25 års ventetid er næsten ovre. Tilbage er der blot at nyde ”a damn fine cup of coffee”, inden 3. sæson får sin premiere i maj.

Se en samling af klip med Cooper, der nyder sin kaffe: https://www.youtube.com/watch?v=5PcoMrwEa5o

Sendes på: Showtime. Det er endnu uvist på hvilken dansk kanal, den bliver sendt.
Premiere: Den 21. maj

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *