Hårvask

Hold håret sundt, og få et sundere liv

bbaa11

Der kan være mange ting at holde styr på i en stresset hverdag. Det kan være alt fra børnene, som løber rundt om benene eller et ekstra pres på arbejdet, men det skal ikke stoppe dig for et sundt liv. Derfor er det vigtigt, at du engang imellem vælger at prioritere dig selv. Det kan du blandt andet gøre ved at holde håret sundt. 

Klipning af kvinde

Forkæl dig selv med smukt og stærkt hår

Det kan være nødvendigt engang imellem at tage en pause fra stress og jag. Det er særligt vigtigt, at du giver dig selv tid til at leve en sund hverdag, og det kan du blandt andet gøre ved at fokusere på dit hår. Du kan for eksempel forkæle dig selv ved at gå til frisøren. Hos langt de fleste frisører kan du vælge at få dit hår vasket, klippet og stylet. Det er med til at gøre dit hår stærkere, samtidig med at du forkæler dig selv. 

Bor du i det Nordsjællandske, så kan du eksempelvis vælge en frisør i Helsingør og få slappet af, imens du får sundere hår. Det stærke hår vil ikke blot give dig en god følelse i kroppen – det kan styrke selvtilliden og generelt dit personlige velvære. Håret er nemlig noget af det mest synlige i mødet med andre mennesker, derfor kan det påvirke os enormt meget, når vores hår føles usundt eller livløst. 

Få gode råd hos frisøren – måske du trænger til en ny stil?

Du kan opleve, at det kan være svært helt at finde en ny hårstil, når du skal til frisøren, og netop derfor er det vigtigt, at du spørger din frisør til råds. Frisøren kan for det første give gode råd, når det kommer til at holde dit hår sundt, men kan ligeledes hjælpe med andre gode råd, til hvilke klipninger du bør overveje. 

Tips til at holde dit hår sundt 

Hvis du gerne vil have sundere hår, så kan du herunder læse nogle gode tips til, hvis du ønsker at have stærkere hår. 

  • Forsøg at vaske håret med shampoo maksimum tre gange om ugen. Vasker du dit hår for ofte, så er du med til at slide på håret. 
  • Vær forsigtig, når du skal tørre dit hår. Igen kan for voldsom omgang med håret være med til at ødelægge hårfibrene. 
  • Få spidserne klippet. Spaltede spidser kan nemlig hurtigt få dit hår til at se livløst ud. 
  • Stress kan medføre hårtab og generelt usundt hår. Husk at passe på dig selv, du har kun én dig. 
  • Undgå at benytte for mange varme- og styling produkter. Det er dyrt, og håret har godt af, at du sparer lidt på brugen af disse remedier og begrænser dig. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *