Panini

Spis din sunde panini

bbaa11

Elsker du at spise panini? Eller måske er du over på den anden side. Måske har du aldrig smagt en panini før. Måske ved du ikke engang hvad det er? Så en panini er en italiensk sandwich. Kravet til hvad der er en panini og hvad der ikke er en panini er, hvorvidt der er ciabattabrød uden om. Det betyder, at meget kan være en panini. Du kan putte alt imellem to ciabattabrød og så har du lavet dig en panini. Det betyder jo også at du kan være kreativ og lave din panini, helt som du vil have den.

Panini-hænder

Italiensk kultur når det er bedst

Her i Danmark er vi rimelig vilde med alt italiensk. Vi har vel alle smagt en pizza. Størstedelen kan også lide at spise spaghetti. Der er jo også spaghetti carbonara og spaghetti bolonese. Begge har italiensk afstamning. Så italiensk mad er rimelig udbredt her i Danmark. Det gælder også i andre lande. Generelt er folk bare rimelig vilde med Italien. Og det er også ganske forståeligt. Det er et dejligt land.

Så du har altså fri hænder, når det kommer til at designe din egen panini. Hvad kan du lide? Er du til kylling? Er du til ost? Eller er du mere ovre i den sundere del? Så kan du også putte tomater og salat og andet guf i din panini. Valget er helt dit eget. Og man må gerne gå amok med kreativitet. Hvis du elsker at udforske i køkkenet, så skal du ikke stoppe her. Prøv dig frem og put hvad end, der kunne være spændende i panini. Så må du jo se om det smager bagefter, og hvis det så ikke gør, så prøver du jo bare igen. Man kan ikke gå helt gal.

Italiensk flag

Mad skal på grillen

Men mad skal jo på grillen, også paninier. Det kan virkelig gøre en stor forskel, at man putter sin panini på grillen, i stedet for at lave dem på en pande. Man ved det jo med kød. Forskellen på når kød er lavet på panden i stedet for grillen, kan være enorm. Det kan også bare være sjovere at lave mad på en gril i stedet. Det føles lidt mere fysisk, en kende farligt. Man står jo lige over ilden. Et forkert træk og man kan komme til at brænde sig. Man kommer til at brænde sig, når man skal have maden fra grillen. Dette er en lille udfordring. Man skal yde før man kan nyde. Man skal arbejde for sin pris. I dette tilfælde er prisen så din helt egen lækre panini, som du helt selv har designet og lavet! For alle som elsker køkkenet og madlavning, så bør der ikke være noget mere spændende!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *