frugt og bær

Med en sund livsstil har du mere overskud

bbaa11

Hvis du aldrig har overskud, til det du virkelig gerne vil, så er det måske fordi, du ikke har en sund livsstil. Når man lever sundt, får man mere energi og mere overskud, det betyder, at du har meget mere overskud til at gøre de ting, du rigtig gerne vil. Læs her, hvordan du får en bedre livsstil.

Kvinder på cykel

Hverken spis for lidt eller for meget

Hvis man går over til en sund livsstil, så er der rigtig mange, der laver den fejl, at de begynder at spise alt for lidt. Det er jo ofte sådan, at mange gerne vil tabe sig, og det gør man ved at spise mindre og indtage mindre kalorier. Men det handler ikke kun om at spise mindre. Hvis du begynder at spise for lidt, vil du hurtigt kunne mærke, at du ingen energi har, og så går du måske rundt og er sulten hele tiden. Når det er sådan, så er det altså bare ekstra svært at holde sådan en sund livsstil.

Dog skal man heller ikke spise for meget. Det lyder måske mærkeligt, men hvis du indtager for meget mad, så kan du også miste energi og godt humør. Det kommer ofte an på, hvad du egentlig indtager, men det at spise for meget kan altså også gøre dig træt og kedelig.

Vær mere aktiv i din hverdag

Du behøver ikke nødvendigvis at tage i fitnesscentret eller løbe 15 km hver dag for at blive sundere. Du kan sagtens bare være mere aktiv i den hverdag generelt. For eksempel kan du i stedet for at tage elevatoren, tage trapperne, eller gå ned i SuperBrugsen, i stedet for at køre derned. Det er selv de mindste ting du kan gøre, endda bare at stå op mere i løbet af dagen kan hjælpe. Hvis du begynder at gøre det, så kan du også være sikker på du kan mærke en forskel i din kondition. Især hvis du går rigtig meget, da man jo helst skal op og nå de 10.000 skridt.

stress

Med ekstra overskud har du energi til alt

Vi ved vist alle, at en sund livsstil kan hjælpe på mange ting. Og noget af det, er dit overskud, energi og generelle humør. Spiser man det rigtige mad, så man rent faktisk får de proteiner og vitaminer man skal have, så hjælper det altså rigtig meget på det. Derfor kan du hurtigt mærke, at du får meget mere overskud, hvis du nu går fra at spise fast food rigtig meget, til at lave sund mad fyldt med næring. Når du så har mere overskud, så kan det godt være, du får lyst til at være mere aktiv, end bare at gå mere i din hverdag. Så er det jo der du kan vælge at løbe eller tage i fitnesscentret.

Når du har mere overskud, så er der mere plads til andre ting. Det kunne være at gå mere op i dit udseende, hvilket du kan gøre ved at tage til frisør. Det er ikke altid at man magter at tage noget pænt tøj på, rede hår, lægge makeup og så videre, hvis man intet overskud har. Men det er jo en meget god følelse, når man laver de her ting, derfor er det bare godt med noget overskud, som man netop får fra en sund livsstil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *