Den bedste til dine kæledyr

bbaa11

Hund, Spise, Pet, Hundemad, Foder, Mad, Tør, Haven, Dyr

Har du dyr, så er det med til at øge din livskvalitet. Har du landbrugsdyr, så betragter du måske dyrene anderledes, end hvis de var kæledyr, men du har stadig et meget tæt forhold til de dyr, der er i din varetægt.

De dyr, som du har ansvaret for, skal naturligvis have de bedste betingelser at leve på. De skal enten være en del af familien eller en del af besætningen, og de skal trives så godt, som det nu er muligt. Det er super vigtigt at sørge for det. Se mere lige her!

Køer, Stabil, Bio, Gård, Landbrug, Dyr, Oksekød, Spise

Giv dyrene det rette foder

Uanset hvilke dyr du har, så skal de have det rette foder i de rette mængder. Det er det, som de trives bedst med, og som de bedst kan holde sig sunde og stærke på. Den foder, som dyrene skal have, skal også helst opbevares på den mest forsvarlige og mest hygiejniske måde. 

Det kan du gøre på forskellige måder, og hvis du for eksempel kigger nærmere på dette vigtige tema foderopbevaring, så vil du kunne finde både gode råd og vigtig information om det emne. 

Er der tale om kæledyr og deres foder, så gælder det om at opbevare det i nogle tætte beholdere med låg, som ikke er lavet af nogle materialer, der indeholder skadelige stoffer. Det samme gælder naturligvis også for foderspande til landbrugsdyrenes foder. Her er der bare den ekstra udfordring, at de typisk opbevares i en uopvarmet stald, hvor de kan udsættes for temperaturudsving og skiftende fugtighedsgrader.

Det kan have en uheldig virkning på foderet og dets næringsværdi. Det skal derfor optimalt set være foderspande, som kan forhindre, at det sker. 

Desuden skal foderspandene være fuldstændig sikre i forhold til angreb fra mus og andre skadedyr. Det stiller dermed nogle øgede krav til opbevaringen af deres foder.

Ged, Fodring, Hånd, Dyr, Foder, Natur, Hoved, Spise

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *