Pigetøj – forskellen på billigt og dyrt tøj

bbaa11

Hvis du er kvinde/pige, så er du klar over hvor dejlig billigt tøj til os piger ofte er. Hvor er det skønt at kunne købe en smuk top i nogle af de mange kvindetøj forretninger til blot 80 kroner eller lignende. Så kan man med god samvittighed gå med trøjen et par gange, og derefter blot vælge enten at købe en ny, eller blot gå i nogle af de mange andre man har i skabet, da de selvfølgelig også har været billige. Det er skønt at kunne købe billigt, men samtidigt lækkert tøj. Dette kan man selvfølgelig også som mand, men der er gennemsnitsprisen for tøj dog en anelse højere.

Mænd har det med at købe lidt mindre antal tøj dele end kvinder. Mænd går ofte i de samme 4 par bukser, og har selvfølgelig ikke brug for nederdele, kjoler mm. Det er vel heller ikke nødvendigt at have 17 par underdele som de fleste af os piger har, hvis man er mand. Du kan jo nu engang blot kun have et par bukser på ad gangen.

Pigetøj kan selvfølgelig også ligge i den dyre ende.

Afgjot, så er det langt fra alt kvindetøj som er billigt. Du finder super populære instagram agtige brands, som selvfølgelig ligger til i den høje ende prismæssigt. Dette kunne være brands som Kokoon, Birkenstock, Ganni mm. Disse brands er dog yderst populære, hvilket gør at vi gerne vil betale lidt mere for disse smarte brands, som vi vil hos butikker hvor vi ikke kender brandet bag så godt. Men dette afskriver os selvfølgelig ikke fra at købe det. Hvis vi kigger på et eksempel, så kunne det være tøj fra Noellafashion, her vil du kunne finde crossover tasker og andre smarte ting uden at de koster en bondegård, men det er stadig super super smart uden tvivl!

Så det er selvfølgelig en balance man som forbruger gerne vil ramme. Vi vil alle gerne have lidt af det dyre tøj, men samtidig så har vi også brug for at have en masse billigt tøj, som vi med god samvittighed kan skabe os lidt tosset i. Der er i hvert fald mulighederne!

Et hav af online butikker med skønt udvalg

Det skal ikke tage mange minutter lige at surfe lidt rundt på nettet for at finde nogle skønne styles, som man synes er helt fantastiske. En hurtig søgning på nettet efter sommerkjoler, og du finder med det samme et stort udvalg af nogle perfekte sommerkjoler.

Vi fandt i dette tilfælde et kæmpe udvalg på shoppen trendday. Her er det også perfekt at shoppe hvis du ønsker at købe lidt billigere tøj, men stadig noget der er utrolig lækkert.

Det behøver ikke være mærkevare hver gang, men en gang i mellem skal man selvfølgelig også forkæle sig selv en lille smule med en smuk ganni kjole eller noget helt andet. Det er blot nemmere som kvinde, da vi netop kan købe alle de smukke dele til håndøre!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *