Guide: Sådan finder du den helt rigtige vinterjakke

bbaa11

Alt efter, hvad du skal bruge din vinterjakke til, så skal du kigge efter forskellige funktioner og designs. Om du er til den klassiske uldfrakke, dynejakken eller den moderne model i faux fur, så er vinterjakken en uundværlig del af garderoben.
Ved at vælge en klassisk vinterjakke kan du bruge lidt flere penge, men til gengæld bruge den i flere sæsoner. Er du mere til de moderne designs, så vælg en model, der passer ind i din eksisterende garderobe, så du ikke bliver træt af den med det samme.

Klassisk eller sporty?

Står du og skal vælge din næste vinterjakke er det altid en god ide at kigge på, hvad du ellers har i garderoben som du er glad for og se, om du kan finde noget, der passer til det.
Du kan vælge at gå efter en klassisk, sort vinterjakke, der passer til det hele og kan bruges flere sæsoner. Men skal det være en lækker og sporty jakke, der både kan bruges i hverdagen og på skiferien eller er du mere til den helt stilrene og klassiske uldfrakke?
Der er store fordele ved begge valg, fordi begge modeller er designs, der ikke går af mode eller nødvendigvis skal skiftes ud, hvert år.

Klassisk eller moderne?

Det kan også ske, at du forelsker dig i en mindre klassisk og mere moderne vinterjakke. Den er muligvis ikke moderne næste år og det kan også godt være, at du bliver træt af den inden sæsonen er omme, men gør alligevel op med dig selv om du ikke kan undvære den.
Vi kan finde ting, der ender med at blive personlige favoritter på de mest ventede steder og det kan den skæve, leopardmønstrede faux fur jakke måske gå hen og blive, hvis det er den du falder for.
Bare fordi en jakke ikke nødvendigvis har en praktisk eller klassisk og tidløs farve og form betyder det ikke, at den ikke kan gå hen og blive en klassiker i din garderobe. Det er alt sammen et spørgsmål og smag og stil, så lad dig ikke nødvendigvis afskrække af et alternativt valg.

Bæredygtighed

En af de mest fremtrædende og omtalte trends i tiden er bæredygtigheden og vores indstilling til forbrugersamfundet vi er en del af.
Det er ved at gå op for alle, at vi trækker hårde veksler på den Jord vi bebor og at der derfor skal andre boller på suppen, når det kommer til vores måde at forbruge på. Det er heller ikke gået modeindustriens næse forbi og der kommer flere og flere bæredygtigt, kemifri, økologiske og på andre måder miljøvenlige produkter frem på tøjstativerne verden over.
Er du en af dem, der gerne vil gøre en forskel, hvor du kan, så er udvalget derfor også blevet mærkbart større indenfor den bæredygtige niche gennem de sidste sæsoner. Vil du gerne vide mere og måske blive inspireret til valg af din næste vinterjakke, så læs med her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *