Apple Smartwatch eller et andet – hvad skal man vælge?

bbaa11

Det er blevet meget populært at købe et Smartwatch enten fra Apple eller en anden producent. Et Smartwatch eller et smart ur, om du vil er en af de nyeste gadgets på markedet, og spørgsmålet melder sig naturligt, om det er en vare, som du skal bruge penge på. Apple sidder forventeligt på en stor del af markedet, men der er også andre alternativer, som vi i det følgende vil se nærmere på. Så vi har sammenlignet smartwatches og apple watches for dig. 

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er helt enkelt et ur, som du bærer på dit håndled. Det skal trådløst kobles sammen med din smartphone og skulle på den måde både lette brugen af din iPhone eller anden smartphone. Det kan især være praktisk at benytte sig af et smartwatch, hvis du dyrker motion eller på anden vis for eksempel er interesseret i at medbringe din musik, stadig modtage de vigtigste notifikationer så som beskeder og mails, uden at du er nødt til at medbringe din telefon.

Dagens smartphones er nemlig relativt store, og det kan være en en kilde til irritation at medbringe dem overalt, hvilket i og for sig også er med til at retfærdiggøre nødvendigheden af et smartwatch. Det er lettere at se på armen end at dykke ned i tasken eller lommen for at tjekke den seneste notifikation.

Forskellen på Apple og de andre

Når det handler om mobiltelefoner og smartwatches og gadgets i det hele taget, virker det som om feltet altid består af Apple og så alle de andre. Denne sondring mellem Apple på den ene side og Android-telefonerne og dermed de android-baserede smartwatches på den anden side, er en kendsgerning, vi må tage til os.

Langt de fleste smartwatches kan nogenlunde det samme, da der i sagens natur er tale om et ur, som blot er et miniudtryk af selve smartphonen, selvom et smartwatch dog også kan have andre funktioner, som mobiltelefonen ikke har. Det kan for eksempel dreje sig om pulsmåler eller det faktum, at en del af disse smartwatches også er vandtætte, så du kan bruge dem, når du svømmer.

Tre steder at købe smartwatches

Du kan købe smartwatches hos din almindelige forhandler af mobiltelefoner. For eksempel kan du anskaffe dig et Apple smartwatch hos 3 og vælge at betale det over flere måneder. Men du kan såmænd også betale det kontant med samme.

På samme måde kan du vælge at købe dit smartwatch hos Telia; vær her blot opmærksom på, at Telia ikke sælger det via deres webshop. Du skal møde fysisk op i butikken for at købe det. På den måde er du også sikker på at få den bedste vejledning, da smartwatches stadig er en relativ ny opfindelse, som ikke alle har de store erfaringer med.

Selvfølgelig kan du også anskaffe dig et smartwatch hos en af de store kæder i Danmark, som sælger elektronik. Det kan eksempelvis være Elgiganten, Power eller et lignende sted. Her skal du betale kontant, eller også skal du søge om muligheden for at få lov til at købe uret på afbetaling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *